Kleine beurt bij Vakgarage Radrema Bv in Maastricht

Bij Vakgarage Radrema Bv wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Radrema Bv niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Radrema Bv voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Maastricht altijd langs Vakgarage Radrema Bv om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Maastricht? Kom dan langs Galjoenweg 71-73 in Maastricht (Limburg). Of neem contact op via mail info@vakgarageradrema.nl of bel naar 043-3632250.

Contactgegevens

Vakgarage Radrema Bv
Galjoenweg 71-73
6222 NT Maastricht

tel.: 043-3632250
mail: info@vakgarageradrema.nl